Aktualności
Artykuły
Wydarzenia
Encyklopedia
Galerie
Korv Stroganoff
Szwedzka wersja strogonofu, z pomidorami, śmietaną, cebulą i musztardą.
Przygotowywany na bazie wołowiny, którą często zastępuje się tradycyjną szwedzką kiełbasą falukorv. Podawany z tłuczonymi lub smażonymi ziemniakami, makaronem bądź ryżem.
Fot. Abbedabb, Wikimedia Commons, CC BY 3.0
K
Köttbullar
Kourabiedes
Krapfen
„Japońskie słodycze” – recenzja
Turystyczno-kulinarne programy TV
Produkty regionalne i tradycyjne - INFOGRAFIKA
usuń z newslettera
<
sierpień 2012
>
Pn
Wt
Śr
Cz
Pi
Sb
Nd
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2