Aktualności
Artykuły
Wydarzenia
Encyklopedia
Galerie
Łagman
Tradycyjna zupa Tatarów krymskich, mająca konsystencję gęstego sosu.
Podstawowym składnikiem dania są kawałki wołowiny, duszone w wywarze z warzyw: marchwi, pomidorów, papryki. Całość podaje się najczęściej z makaronem lub ryżem.
Łagman to specjał znany w całej kuchni Azji Wschodniej.
Fot. Армен Авакян, Wikimedia Commons, CC-BY-SA-3.0
Ł
Łamańce
Maalhos-keyo Riha
Maasdamer
„Japońskie słodycze” – recenzja
Turystyczno-kulinarne programy TV
Produkty regionalne i tradycyjne - INFOGRAFIKA
usuń z newslettera
<
sierpień 2012
>
Pn
Wt
Śr
Cz
Pi
Sb
Nd
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2